top of page

Bolden ruller over skærmene


Bolden ruller over skærmene

Alexander Skjold og Michael Højgaard

Sporten har fået mere og mere sendetid, jo længere væk vi kommer fra 00’erne. Sport er mange ting, men når det kommer til fodbold så er der ingen som gider spilde deres tid på kedelig bold. Vi har derfor sammensat 10 must watch, som enhver fodbold-elsker ikke kan undvære.

Serie A; Napoli – Juventus, fredag D.01/12-2017 Kl. 20:45

Julen banker på døren, men det stopper ikke to af Italiens største klubber for at støde sammen i en af sæsonens største kampe. Napoli tager i mod “den gamle dame” på deres legendariske stadion, Stadio san Paolo, hvor der med garanti bliver lagt op til et brag af en kamp, når de to stor klubber tjørner sammen.

La liga; FC Barcelona – Celta de Vigo, lørdag D.02/12-2017 Kl. 13.00

Cataloniens konger, FC Barcelona, støder lørdag middag sammen med den spanske danskerklub, Celta de Vigo, i en kamp om de eftertragtede Champions League pladser. Barcelona ligger i front, men dummede sig i weekenden, da de smed point mod sæsonens overraskelse, Valencia CF.

Bundesliga; Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund, lørdag D.02/12-2017 Kl. 15.30

Borussia Dortmund har i flere år været lige i hælene på Bayern München, men altid forspildt chancen, når mulighed for at overhale har budt sig. På lørdag møder Borussia Dortmund metal aspiranterne Bayer 04 Leverkusen og dette bliver en kamp om Champions League pladserne.

Premier League; Arsenal – Manchester United, lørdag D.02/12-2017 Kl. 18.30

Den gamle klassiker er mellem Manchester United og Arsenal er tilbage igen. Lige siden Robin Van Persie skiftede til Manchester klubben har blodet rullet i disse energifyldte opgør. United har efter en længere periode formået at hive sig op af det sorte Europa League hul formået at kravle til tops i Premier League. Arsenal har derimod svigtet deres elskede fjerdeplads og endte på en femteplads sidste år, som betød at de udskiftede Champions League med Europa League.

Premier League; Manchester City – West Ham, søndag D.03/12-2017 Kl. 17.00

Manchester City tager imod London klubben på Etihad Stadium. Manchester holdet er i front i Premier League, hvor de næsten har været uovervindelige, dette skal Chicharito og resten af West Ham prøve at lave om på, i et brag af en kamp. West Ham har alt spille for, så de kan komme ud af nedrykning zonen, og hjælpe de resterende top 6 hold til at indhente de forventede kommende mestre i Manchester City.

Alka Superliga; FC København – FC Nordsjælland, søndag D.03/12-2017 Kl. 18.00

FC København har været Danmarks helt store skuffelse i år og har længe prøvet at finde deres vej ud af mørket. Søndag aften møder hovedstadsklubben det unge mandskab fra Nordsjælland, som i år har overrasket alt og alle. Med en gennemsnitsalder på 23 har FC Nordsjælland formået at holde en topplacering i Alka Superligaen.

Champions League; FC Bayern München – Paris Saint Germain, tirsdag D.05/12-2017 Kl. 20.45

Efter en fyring af Carlo Ancelotti har FC Bayern München fundet tilbage på rette spor. De lægger bag ved den franske stormagt, som dominerer alle ligaer efter rekord købet af Neymar Jr. Paris Saint germain er fløjet til tops og virker uovervindelige, men alle kan besejres og skal det ske for dem tirsdag aften.

Champions League; Chelsea – Atletico Madrid, tirsdag D.05/12-2017 Kl. 20.45

Chelsea og den ene af giganterne fra Madrid, tørner sammen i et gruppe c største opgør, hvor Atletico Madrid, skal prøve at indhente A.S Roma, for at få en plads i det berygtede slutspil i Champions League. Hvis Chelsea formår at vinde kampen, så er det første gang siden 2012 at Madrid klubben, kommer tilbage i Europa League. Begge hold har kæmpe profiler som Antoine Griezmann og Eden Hazard, som vil med sikkerhed gøre det til en spændende kamp at følge med i.

Champions League; Real Madrid – Borussia Dortmund, onsdag D.06/12-2017 Kl. 20.45

Die schwarz gelben møder Los Blancos på santiago Bernabéu, hvor de hvide, skal prøve at indhente Tottenham, for at vinde gruppe h. Dortmund skal vinde kampen, for at sikre sig en plads i Europa league, hvor de forhåbentlig kan klare det bedre end de har gjort i champions League.

Champions League; FC Porto – AS Monaco FC, onsdag D.06/12-2017 Kl. 20.45

Frankrigs helt store overraskelse sidste år har efter et sommerudsalg haft svært ved, at finde deres ståsted igen. Efter tabet af fire faste mænd i startopstillingen har deres præstationer været svingende og onsdag aften tager de imod en af Portugals største fodboldmandskaber. Porto har i mange år været i Benficas skygge, men er deres held ved at vende? Det vil vise sig, når de tager imod den rige franske storklub.

En lille bonus information indenfor fodboldens verden er, at det eftertragtede VM-gruppespil endelig er ovre og sommeren 18 byder på det prestigefyldte Verdensmesterskab, som i år bliver holdt i Rusland. Grupperne for det kommende VM bliver trukket på Fredag ved middagstid.


bottom of page